Termeni și Condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului  greenvision.ro

Vă mulțumim pentru interesul față de compania, site-ul, serviciile și/sau produsele noastre.

Vă rugăm să citiți cu atenție acest document, denumit în continuare ”Prezentul document”, ”Contractul””Termenii” împreună cu documentele menționate în cuprinsul acestuia.

Prezentul document reprezintă condițiile utilizării site-ului Greenvision.ro (denumit în continuare „site-ul”și plasării de comenzi de produse și servicii prin intermediul site-ului. 

Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi sunteți de acord cu Termenii și Condițiile descrise mai jos. Acest document reprezintă o convenție legală – un contract între dumneavoastră și noi. 

Vă rugăm să citiți și Politica de confidențialitate înainte de a naviga pe site sau a plasa o comandă. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni sau cu Politicile indicate mai sus, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Compania care administrează site-ul Greenvision.ro este S.C. Optimed S.R.L.o societate cu răspundere limitată, cu sediul în Romania, Toplița, județul Harghita, strada Cerbului, bl. A, parter, apartament 1, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J19/11/1996, CUI: 8089209, Capital social: 400 Ron

În cuprinsul prezentului document vom face referire la noi folosind denumirea oficială menționată mai sus sau sub numele de brand ”Green Vision”, sub denumirea de ”Vânzatorul”, ”Prestatorul”, ”Compania”, ”Organizația”.

Suntem o companie care oferă produse și servicii prin intermediul site-ului greenvision.ro și subdomeniile acestuia sau site-urile afiliate (denumite în continuare în mod colectiv ”Site”), al altor tool-uri puse la dispoziția Cumpărătorului pentru accesarea serviciilor, precum și prin toate profilele/paginile de media asociate acestui brand.

 

1. Definirea noțiunilor utilizate

Vânzătorul sau Prestatorul - reprezintă societatea Optimed SRL, astfel cum ne-am prezentat anterior.

Client/Cumpărător –  reprezintă orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate deplină de exercițiu sau orice persoană/entitate juridică, care își creează sau nu un Cont în Site şi efectuează o Comandă online. Prin Client/Cumpărător se înțelege și o persoană juridică care plasează o Comandă printr-o persoană fizică în numele acesteia. Persoanele majore care autorizează minori să folosească Site-ul, sunt răspunzători de întregul comportament al acestora pe Site și pentru toate acțiunile pe care minorii le pot întreprinde.

Produse ori servicii - reprezintă orice bunuri/produse sau servicii care sunt oferite Clientului/Cumpărătorului în vederea achiziționării, contra cost, prin intermediul site-ului Greenvision.ro.

Contract – reprezintă înțelegerea la distanță (fără prezența fizică simultană) intervenită între Vânzător şi Client, cu privire la vânzarea/achiziționarea unuia sau mai multor Produse ori Servicii de pe site, prin plasarea unei Comenzi de către Client şi acceptarea ei de către Vânzător, cu respectarea prevederilor legale şi a termenilor şi condițiilor pentru vânzarea online/comerțul electronic. Contractul se încheie, de regulă, în limba română.

Cont – reprezintă o interfață unică a site-ului nostru care presupune personalizarea unei secţiuni a site-ului prin introducerea unei adrese de e-mail şi a unei parole, secţiune care conţine diverse informaţii despre Client.

Comanda - reprezintă angajamentul exprimat prin intermediul site-ului de către Client de a achiziționa unul sau mai multe Produse, în condițiile prevăzute în prezentul document și/sau agreate cu Vânzătorul printr-un mijloc de comunicare la distanță.

Utilizator – orice persoană care a creat un cont pe site.

Vizitator – orice persoană care accesează site-ul.

Site-ul – reprezintă site-ul nostru Greenvision.ro, precum şi orice secţiune sau subpagină a acestuia.

Ceilalți termeni folosiți în prezentul document au înțelesul conferit de prevederile legale aplicabile.

 

2. Politica de vânzare online

2.1. Oricărui potenţial Client care acţionează cu un scop legitim şi care are intenţia de a achiziţiona de la noi unul sau mai multe Produse, cu respectarea acestor termeni și condiţii, îi este permis accesul la site-ul Greenvision.ro în vederea efectuării unei Comenzi.

2.2. Clientul declară că acceptă și este de acord cu forma de comunicare la distanţă (e.g. telefonic sau e-mail) prin care ne derulăm operațiunile în cazul utilizării site-ului  şi, după caz, înregistrarea unei Comenzi.

2.3. În cazul în care există erori în legătură cu prețul sau oricare alte detalii ale Produselor și ați plasat o comandă, vă vom informa prin e-mail sau printr-o altă modalitate de comunicare agreată, în cel mai scurt timp în legătură cu o astfel de eroare.

2.4. Atunci când există o promoție sau campanie de orice tip în desfășurare, Produsele care fac obiectul vânzării în cadrul acesteia vor fi supuse  termenilor şi condiţiilor aplicabile respectivei campanii sau promoţii, pe care vi le vom aduce la cunoștință. 

2.5. Toate promoțiile sau campaniile prezentate pe site sunt valabile pe durata menționată, iar în cazul în care nu este indicată o durată pentru desfășurarea promoțiilor, acestea vor fi valabile în limitele stocurilor/locurilor disponibile sau pentru durata pe care noi o considerăm oportună pentru a ne atinge obiectivele.

2.6. Nu garantăm  disponibilitatea în orice moment a tuturor Produselor și ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

2.7. Orice întrebări sau nelămuriri pot fi adresate cu încredere la adresa de e-mail: contact@greenvision.ro sau prin completarea formularului de contact, iar noi vă garantăm un răspuns în cel mai scurt timp.

 

3. Comanda produselor și serviciilor

3.1. Clientul își exprimă acordul de a intra într-o relație contractuală bilaterală cu noi - echipa SC Optimed SRL, prin plasarea unei comenzi online, care poate conține unul sau mai multe dintre produsele sau serviciile oferite pe site-ul nostru.

3.2. Orice persoană fizică (care a împlinit vârsta de 18 ani) sau juridică poate plasa o comandă din meniul aferent Contului de client, care va facilita interacțiunea cu noi și vă poate aduce beneficii (promoții exclusive, reduceri, bonusuri etc.).

3.3. Adăugarea unui produs în coșul de cumpărături nu reprezintă rezervarea acestuia, iar o comandă va fi considerată validă și finalizată după parcurgerea tuturor etapelor din meniul Finalizare comandă și doar după confirmarea plății integrale a prețului produselor ori serviciilor pentru care ați optat. Prin finalizarea Comenzii, ne confirmați că toate datele pe care ni le-ați furnizat sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii și recunoașteți în mod explicit că respectiva Comandă implică obligaţia dumneavoastră fermă de a achita ”suma totală de plată”. Orice altă modalitate a procedurii de achiziție nu va conduce la încheierea unui contract valabil, corelativ, noi nu vom avea obligația să livrăm respectivul produs ori serviciu.

3.4. Vă aducem la cunoștință faptul că nu putem estima timpul necesar finalizării și furnizării produselor și/sau serviciilor care necesită informații suplimentare din partea dumneavoastră sau care presupun o personalizare a produselor/serviciilor deja disponibile.

3.5. Comanda va fi considerată acceptată de către noi cel mai târziu odată cu livrarea în format fizic sau furnizarea în format electronic a Produselor comandate, iar în cazul unei comenzi neacceptate dar plătite, îți vom returna sumele transferate. Notificarea primită prin e-mail după efectuarea Comenzii, cu privire la preluarea respectivei Comenzi, are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii de către noi.

3.6. Vânzătorul/Prestatorul va putea anula o Comandă plasată cu o notificare concomitentă sau ulterioară (o  astfel de anulare nu atrage nicio răspundere din partea noastră) în următoarele cazuri: 

 1. a) tranzacția nu este acceptată de banca emitentă a cardului (banca, care a emis cardul nu acceptă Tranzacția, în cazul plății online); 
 2. b) procesatorul de carduri cu care colaborează vânzătorul nu validează sau invalidează Tranzacția (de exemplu, fie pentru că nu sunt fonduri suficiente, fie din alte motive, conform politicii procesatorului);
 3. c) finalizarea Plății nu se realizează în termenul indicat prin factura proformă, în cazul plății prin transfer bancar/internet banking; 
 4. d) datele pe care le furnizează Utilizatorul/Clientul cu ocazia accesării Platformei sunt incomplete sau incorecte; 
 5. e) utilizatorul/clientul nu confirmă Comanda atunci când este contactat de către vânzător în acest scop; 
 6. f) vânzătorul consideră în mod rezonabil că prin accesarea Platformei şi plasarea Comenzii utilizatorul/clientul urmărește un scop ilicit sau care poate cauza orice fel de prejudicii Vânzătorului/Companiei, Afiliaților sau Partenerilor acestuia;
 7. g) oricare dintre termenii şi condiţiile din prezentul document nu au fost respectate întocmai.

 

4. Prețul serviciilor și produselor, facturare și plată

4.1. Prețurile Produselor afișate pe site sau comunicate Clientului sunt exprimate în Lei și pot include sau nu T.V.A. conform legislației în vigoare, așa cum vor fi afișate pe site și sunt considerate prețuri valabile pentru Produsele afișate pe site sau comunicate Clientului în momentul finalizării unei Comenzi.

4.2. Vânzătorul poate actualiza prețurile Produselor, iar o astfel de actualizare va înlocui orice prețuri afișate anterior pentru respectivele Produse.

4.3. Prețurile nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă ca și bonus pentru comenzile mari.

4.4. În cazul în care prețul nu este afișat, Clientul va avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator va comunica prețul în cel mai scurt timp posibil.

4.5. Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

4.6. Prețul imprimat pe factură este același cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.

4.7. Modalitățile de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.

4.8. Pe baza informațiilor deținute de Vânzător și a celor furnizate  de Cumpărător va fi emisă o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoțit de documentația prevăzută de lege pentru produsul/produsele comandat(e), după caz: certificat/declarație de conformitate, certificat de garanție, instrucțiuni de utilizare etc.

4.9. Vânzătorul va emite factura aferentă produselor ori serviciilor achiziționate pe baza datelor de identificare pe care Clientul le va comunica, iar factura va fi livrată odată cu produsele ori serviciile comandate, pe e-mail-ul  Clientului sau în Contul de client, aceasta fiind valabilă în acest format și chiar fără o ștampilă sau semnătură din partea emitentului.

4.10. Pentru plata cu cardul nu vor fi aplicabile taxe suplimentare, iar Vânzătorul nu este responsabil pentru niciun alt cost suportat de Client în plus față de preţul Produsului achiziţionat incluzând, dar fără a se limita la, comisioane de transfer bancar ori de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda în care se efectuează vânzarea.

4.11. Clientul va fi pe deplin răspunzător pentru orice fel de plată făcută din eroare, iar în aceste situații Vânzătorul va analiza situația și va decide punctual dacă se pot sau nu returna sumele de bani deja plătite, Clientul fiind singurul răspunzător pentru aceste plăți.


5. Stocuri

5.1. Produsele sunt disponibile în stoc, însă vânzătorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate.

5.2. Clienții sunt informați corect, conform termenilor și condițiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării și rareori pot apărea erori de comunicare în acest sens.

 

6. Dreptul de retragere al Clientului în cazul comercializării produselor digitale/electronice

6.1. În cazul comercializării de produse digitale/electronice, Clientul înțelege și acceptă faptul că Produsele și Serviciile comercializate pe site-ul Greenvision.ro sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract, în conformitate cu legislația în vigoare, fiind vorba despre furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, iar prestarea a început odată cu acordul prealabil expres al Clientului, iar sumele achitate pentru un produs, bun ori serviciu, de pe site-ul nostru nu vor putea fi restituite.

6.2. Vânzătorul va putea decide, în cazuri excepționale și doar prin libera apreciere a acestuia rambursarea anumitor sume (totale sau parțiale) în funcție de anumite cazuri particulare, conform politicii noastre comerciale.

 

7. Politica de retur

7.1. Conform O.U.G. nr. 34/2014 Clientul/Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract în termen de 14 (paisprezece) zile, fără a preciza motivele și fără a suporta penalități.

7.2. Perioada de retragere expiră după (paisprezece) 14 zile și se calculează începând cu ziua în care Clientul/Consumatorul sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de către Client/Consumator, intră în posesia fizică a produselor.

7.3. Pentru a-și exercita dreptul de retragere, Clientul/Consumatorul trebuie să informeze Vânzătorul cu privire la decizia acestuia de a se retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail. Datele de contact ale Vânzătorului sunt următoarele: 

Denumire societate: SC Optimed SRL

Adresa: Str. Cerbului, Bl. A1, Toplița

 E-mail: contact@greenvision.ro

Telefon: +40 774 025 984

7.4. În acest scop, Clientul/Consumatorul poate folosi modelul de retragere atașat în Anexa nr. 1, însă folosirea lui nu este obligatorie.

7.5. Pentru a respecta termenul limită de retragere este suficient să fie transmisă de către Client/Consumator comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

7.6. În cazul retragerii Clientului/Consumatorului, Vânzătorul va rambursa orice sumă pe care a primit-o de la Client/Consumator, cu excepția costurilor suplimentare determinate de alegerea de către Client/Consumator a unei alte modalități de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de Vânzător, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care Vânzătorul este informat cu privire la decizia Clientului/Consumatorului de a se retrage din prezentul contract.

7.7. Costurile suplimentare reprezintă orice costuri (transport, livrare, diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităților și funcționării produselor, taxe poștale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de Client/Consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere.

7.8. Costurile aferente serviciului de curierat, dacă respectiva comandă nu a beneficiat de transport gratuit, nu sunt returnabile.

7.9. Rambursarea va fi efectuată folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care Clientul/Consumatorul și-a exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare și nu vor fi percepute comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

7.10. Rambursarea poate fi amânată până la data la care Vânzătorul va primi înapoi produsele sau până la momentul la care Clientul/Consumatorul furnizează dovada că a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 

7.11. Condițiile dreptului de retragere se aplică doar clienților/consumatorilor persoane fizice, definite de dispozițiile O.U.G. nr. 34/2014 (art. 2 pct.1).

7.12. Clientul/Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la intrarea în posesia magazinului. 

7.13. Clientul/Consumatorul este direct responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

7.14. La solicitarea și cu acordul Clientului/Consumatorului, Vânzătorul poate recomanda Cumpărătorului achiziționarea altui produs de o calitate și la un preț echivalente cu cele solicitate în prima comandă.

7.15. Comanda inițială va fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul inițial.

7.16. Nu pot fi returnate produsele care:

 • au făcut obiectul unei comenzi speciale;
 • au fost distinct personalizate la cererea consumatorului;
 • au fost confecționate după specificațiile Clientului/Consumatorului (de exemplu: nuanțarea produsului în culoarea dorită de Client/Consumator);
 • prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură;
 • au fost desigilate și nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile și eticheta integre;
 • sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare.

7.17. Vânzătorul va suporta cheltuielile de retur 

7.18. Pentru alte informații legate de returul produselor vă rugăm sa ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de e-mail: contact@greenvision.ro

7.20. Aceste prevederi se completează cu Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic republicată și modificată și cu O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.

 

Program de lucru, livrări, termene

8.1. O comandă poate fi plasată în orice moment, dar perioada de procesare este de Luni până Vineri în intervalul orar 9.00 - 17.00, exceptând sărbătorile legale.

8.2. Produsele disponibile în site-ul/magazinul online pot fi livrate prin curier, în aria specificată.

8.3. Termenul de livrare pentru produse este de 24 - 48 ore din momentul confirmării livrării.

8.4. Livrările fizice se efectuează door to door sau easy box, prin curierat rapid - serviciu externalizat deci independent de vânzător.

8.5. Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii, iar în acest caz vânzătorul nu își asumă nicio răspundere în numele firmelor de curierat.

8.5. Vânzătorul își asumă responsabilitatea în privința livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul pieirii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.

8.6. Livrarea Produselor sau Serviciilor digitale/electronice se va face exclusiv în format electronic prin furnizarea unui cod, link de descărcare sau altă metodă pe care o punem la dispoziție și pe care ți-o vom comunica pe e-mail/în Contul tău de Client. Livrarea se va face după efectuarea plății integrale a Produselor. 

 

9. Obligațiile Cumpărătorului

 • Să furnizeze informații reale, corecte și actuale despre entitatea sa atunci când acestea i se cer, în caz contrar existând posibilitatea refuzării comenzilor;
 • Să accepte soluționarea eventualelor probleme în termen de 30 (treizeci) de zile de la data sesizării acestora printr-un e-mail adresat  vânzătorului;
 • Să accepte Termenii și Condițiile vânzătorului odată cu lansarea comenzilor și să achite contravaloarea produselor și/sau serviciilor prin metodele puse la dispoziție, la momentul transmiterii comenzii.

 

10. Obligațiile Vânzătorului

 • Să pună la dispoziția utilizatorilor gratuit informații profesionale cu privire la produsele și serviciile sale.

Conținutul publicat în  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor și documentația tehnică aferentă acestora și afișate pe site sunt puse la dispoziție de către producători și furnizori.

Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare, însă în funcție de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.

 • Să contacteze clienții pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
 • Să livreze produsele în cel mult 30 (treizeci) de zile de la confirmarea livrării, dacă acestea sunt în stoc;
 • Să utilizeze datele personale colectate de la clienți/utilizatori în concordanță cu secțiunea „Politica de Confidențialitate” care se regăsește de asemenea pe site-ul companiei vânzătorului.

 

11. Garanții

1.1. În conformitate cu dispozițiile legale în vigoare, Clientul declară că înțelege și este de acord cu faptul că în cazul produselor electronice/digitale care presupun acces imediat nu va beneficia de garanție legală.

11.2. Vânzătorul garantează că produsele livrate sunt originale, sigilate (în forma în care provin de la parteneri) și însoțite de factură fiscală, chitanță (eliberată de administrator/vânzător sau firma de curierat) și, după caz, certificat de garanție (pentru produsele care necesită garanție).

11.3. Vânzătorul declară pe proprie răspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viața și sănătatea, securitatea muncii și protecția mediului că produsele livrate nu pun în pericol viața, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE (în condițiile respectării manipulării, transportului și depozitării conform Fișelor Tehnice și a Fișelor de Securitate emise de furnizor și aflate în original la sediul societății si pe site-ul Greenvision.ro în secțiunea specifică produselor în cauză.

11.4. Calitatea produselor comercializate este garantată pe perioada înscrisă pe ambalaj, în condițiile respectării prescripțiilor de depozitare și transport.

11.5. Pentru orice reclamație sau sesizare vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@greenvision.ro

 

12. Dreptul de proprietate intelectuală

12.1. Toate drepturile de autor asupra produselor de pe site aparțin SC Optimed SRL, cunoscută sub denumirea comercială "Green Vision".

12.2. Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de SC Optimed SRL, includerea oricărui conținut în afara pachetului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al SC Optimed SRL asupra pachetului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea pachetului, decât cu acordul scris expres al SC Optimed SRL, acesta din urmă rezervându-și dreptul de a recupera orice fel de prejudiciu cauzat (direct, indirect, prezent și viitor) prin orice mijloace puse la dispoziție de prevederile legale.

12.3. Clientul înțelege faptul că pot exista situaţii în care SC Optimed SRL nu deţine drepturi de proprietate sau unele drepturi de proprietate intelectuală, industrială sau comercială cu privire la anumite fişiere, poze, materiale etc. publicate pe site, beneficiind doar de un drept de utilizare a acestora, iar indiferent de situație, Clientul nu are permisiunea să comercializeze, să redistribuie sau să reproducă aceste materiale, nici să le decompileze sau să modifice structura, fără acordul prealabil al SC Optimed SRL.

 

13. Răspunderea vânzătorului, limitări și excluderi

13.1. Vânzătorul nu este răspunzător în situația în care Clientul furnizează informații sau date greșite ori incomplete, Clientul fiind singurul responsabil de acuratețea acestor informații, iar în acest sens Clientul declară că este de acord și înțelege faptul că o mare parte dintre funcțiile site-ului nostru sunt automatizate iar rezultatul final depinde exclusiv de informațiile pe care acesta le furnizează Vânzătorului sau le introduce în sistem.

13.2. Limita răspunderii maxime a SC Optimed SRL, precum și a directorilor, administratorilor, angajaților, subcontractanților și afiliaților săi față de Clienți pentru daune de orice natură va fi suma maximă efectiv plătită de Client către SC Optimed SRL.

13.3. Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru:

 1. a) pierderile de date sau conținut, profiturile pierdute, întreruperea afacerii sau pentru orice daune indirecte, accidentale, speciale, consecvente, excepționale sau punitive care rezultă din sau sunt legate de materialele sau serviciile furnizate de SC Optimed SRL, chiar dacă Clientul a fost informat despre posibilitatea unor astfel de daune și fără a aduce atingere scopului esențial al oricărui remediu limitat;
 2. b) deciziile Clientului ca urmare a mesajelor pe care le promovează un partener sau un afiliat sau deciziile pe care Clientul le ia ca urmare a informațiilor pe care le regăsește în site, indiferent că sunt scrise sau nu de experți recunoscuți în domeniul lor; 
 3. c) orice modificări pe care le va face cu privire la furnizarea serviciilor, inclusiv o întrerupere totală sau parțială a furnizării serviciilor (sau a anumitor funcții ale serviciilor); 
 4. d) inexistența furnizării sau furnizarea incompletă de către Client a unor informații care să poată fi verificate;
 5. e) imposibilitatea Clientului de a menține în siguranță și confidențiale datele sale de logare (username, parolă sau alte credențiale). 
 6. f) afectarea vreunui dispozitiv sau conținut digital care aparține Clientului cauzată de lipsa unei implementări corespunzătoare a măsurilor de siguranță necesare, prin accesarea materialelor și informațiilor pe care Vânzătorul le livrează sub forma unui conținut digital sau de orice alt tip.
 7. g) orice alte costuri suplimentare se vor aplica Clientului, inclusiv costuri de telefonie mobilă (cum ar fi costuri cu internetul mobil) sau costuri cu internetul din locația de unde accesează site-ul sau alte costuri conexe.

 

14. Acceptarea condițiilor și răspunderea utilizatorului sau clientului

Utilizatorul sau Clientul declară că înțelege și este de acord că este interzisă utilizarea site-ului Greenvision.ro în următoarele modalități sau pentru următoarele scopuri:

 1. a) cu încălcarea Termenilor și Condițiilor din prezentul document;
 2. b) cu încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile sau prin modalități care pot conduce la încălcarea, în orice modalitate, a prevederilor legale aplicabile;
 3. c) pentru a disemina informații false sau greșite ori pentru a propaga dezinformare, incitare la ură sau alte asemenea;
 4. d) în orice modalitate prin care se acționează în contul și pe seama altei persoane, în special prin utilizarea de nume false, adrese de email false, numere de telefon false etc.
 5. e) pentru defăimarea altor persoane, pentru a aduce injurii, acuze sau afirmații jignitoare cu privire la oricare altă persoană;
 6. f) pentru promovarea sau ascunderea activităților cu caracter ilegal sau imoral;
 7. g) pentru a reproduce, în orice fel, interfața site-ului, în vederea inducerii în eroare a utilizatorilor, clienților sau potențialilor clienți pe care noi îi avem;
 8. h) pentru a obține acces neautorizat la datele pe care vizitatorii sau clienții noștri ni le-au furnizat în mod voluntar;
 9. i) pentru a introduce în sistem programe sau linii de cod malițioase;
 10. j) pentru a solicita informații, produse ori servicii ilegale ori pentru a solicita informații care să acopere o activitate ilegală;
 11. l) pentru a obține acces la diferite secțiuni sau subsecțiuni ale site-ului sau la produsele ori serviciile oferite de către noi utilizând proceduri ilegale;
 12. m) pentru a obține produse ori servicii în scopul revânzării (cu excepția Politicilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal generate prin intermediul TOOL-ului).

 

15. Sesizări și reclamații

15.1. Utilizatorii și/sau Clienții site-ului Greenvision.ro ne pot contacta în general la adresa de e-mail sau prin formularul din secțiunea „Contact” pentru orice nelămuriri, probleme, sesizări sau reclamații în legătură cu Produsele sau Serviciile, inclusiv pentru a identifica și corecta eventuale erori care au loc cu ocazia introducerii datelor.

15.2. Sesizările astfel recepţionate vor fi soluționate de noi în maxim 30 (treizeci) de zile calendaristice de la primirea lor.

 

16. Datele cu caracter personal/Politica de confidențialitate

Prin utilizarea Platformei, Clientul înțelege şi acceptă să transmită Vânzătorului date cu caracter personal, aceste date urmând să facă obiectul prelucrării în conformitate cu şi pentru scopurile prevăzute în cuprinsul Politicii de Confidențialitate, care completează aceşti Termeni și Condiții.

 

17. Forța majoră

17.1. Nici Vânzătorul și nici Clientul nu răspund de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător, total sau parțial, a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forță majoră, așa cum este definită de lege.

17.2. Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

17.3. Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice de la producere, evenimentul respectiv nu încetează, părțile au dreptul să-și notifice încetarea de plin drept a prezentului contract, fără ca vreuna dintre ele să pretindă daune-interese.

 

18. Notificări

18.1. Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului document să aibă loc prin intermediul poștei electronice la adresa comunicată de acesta în site, consimțind că o astfel de comunicare este validă prin simpla dovadă din partea Vânzătorului/Prestatorului privind trimiterea comunicării. Prestatorul are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin poștă, curier sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

18.2. Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul Contract se vor efectua la următoarele adrese:

 • Pentru Utilizator – la adresa de e-mail menționată în prin intermediul Platformei;
 • Pentru Vânzător– la următoarea adresă electronică: contact@greenvision.ro.

 

19. Legea aplicabilă și soluționarea litigiilor

19.1. Prezentul document reprezintă un contract legal încheiat la distanță, acceptat prin simpla lui bifare și este supus legii române. 

19.2. În cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente conform legii.

 

20. Clauze specifice

20.1. Obligația noastră nu este o obligație de rezultat, ci una de diligență, ceea ce înseamnă că vom face tot ce putem ca să livrăm Produsele sau Serviciile, însă nu putem garanta executarea acestora, iar Clientul declară că este de acord în mod expres cu acest lucru.

20.2. Vânzătorul/Prestatorul nu își asumă răspunderea pentru accesarea link-urilor pe care le găsește în site și nu garantează că platforma nu are bug-uri sau viruși și nu este răspunzător pentru eventualele întreruperi temporare, parțiale sau totale ale platformei, iar acest lucru nu dă dreptul la o compensație pentru Client/Consumator.

20.3. Limba în care se încheie contractul este limba română.

 

21. Modificări/completări/actualizări ale documentului

Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă Termenii și Condițiile site-ului. Accesând site-ul vânzătorului (companiei), utilizatorii/clienții vor găsi cea mai recentă versiune a Termenilor și Condițiilor.

 

ANEXA NR. 1 

FORMULAR DE RETRAGERE DIN CONTRACT

 

Către,

SC Optimed SRL

str. Cerbului, Bl.A1, Toplița

E-mail: contact@greenvision.ro

Telefon: +40 774 025 984

 

Subsemnatul/a __________________, cu domiciliul în _____________, identificat pri CI seria ____, nr. ____, eliberată la data de ______ de către _______ și CNP ____________, prin prezenta notificare vă aduc la cunoștință intenția mea/noastră de retragere din contractul referitor la vânzarea online a următoarelor produse (se vor descrie produsele/serviciile) : ________________ _______________________________________________________________.

Produsele/serviciile au fost comandate la data de __________ și primite la data ______________ .

Nr. Factura:__________________________________________________

Numele consumatorului (consumatorilor)_______________________________

Adresa consumatorului (consumatorilor)________________________________

* Semnatura consumatorului (consumatorilor)  este necesară doar în cazul în care notificarea se transmite pe format imprimat pe hârtie.

Data __________________