Îți mulțumim că ne susții!

Îți suntem recunoscători pentru că ai comandat ochelarii tăi din plastic reciclat de la Green Vision. Sperăm să îți fie de folos în următoarea ta aventură.

Fiecare pereche de ochelari vândută ne ajută în misiunea noastră de a transforma deșeurile într-o resursă valoroasă.

Iată aici o reducere de 10% pentru următoarea ta achiziție, sau o poți face cadou unui prieten:  

FOLOSEȘTE CODUL: GREENVISION10

 

Garanția pe viață: înlocuiește și reciclează

Atât Waterhaul, producătorul ramelor, cât și noi, cei de la Green Vision, suntem ferm convinși că producătorii trebuie să-și asume responsabilitatea pentru întregul ciclu de viață al produselor lor, inclusiv colectarea și reciclarea acestora, în loc să lase această sarcină doar în seama consumatorilor sau a autorităților.

Garanția noastră pe viață pentru ramele Waterhaul oferă acest lucru.

Te încurajăm să ne returnezi orice pereche de rame de ochelari Waterhaul rupte sau deteriorate. Prin intermediul programului nostru, îți oferim posibilitatea de a beneficia de o reparație sau înlocuirea gratuită a ramelor (plătești doar transportul).

Astfel vei contribui la reducerea deșeurilor și vei promova durabilitatea, în același timp vei avea din partea noastră un serviciu de calitate pentru ochelarii tăi.
Ramele returnate vor fi spălate, sortate, mărunțite și reutilizate într-o nouă pereche de ochelari, gata pentru noi aventuri.

Este important să reții că garanția pe viață se aplică doar ramelor noastre de ochelari de la Waterhaul. 

 Solicitare Garanție Rame

Transmite solicitarea pentru garanție pe contact@greenvision.ro, specificând numărul comenzii și motivul solicitării garanției.

 

Cum poți să te alături misiunii noastre

Dacă dorești să te alături cauzei noastre, poți începe prin a te înscrie la newsletterul nostru. De asemenea ne poți urmări pe rețelele sociale, pentru a fi la curent cu noutățile și evenimentele noastre.

Dacă ai participat la activități de colectare a deșeurilor și dorești să împărtășești povestea ta pentru a inspira și alți oameni, te încurajăm să ne contactezi. Vom fi bucuroși să ascultăm și să împărtășim povestea ta prin canalele noastre de comunicare. Prin aceasta, sperăm să inspirăm și alți oameni să se implice în acțiuni de protecție a mediului și să adopte practici sustenabile în viața lor de zi cu zi.

Ne bucurăm să te avem alături și să construim împreună o comunitate angajată în protejarea mediului și promovarea sustenabilității.

 

Ajustarea ramei

Dacă îți place calitatea ochelarilor noștrii, felul în care arată și se simte textura lor, dar mărimea ramei nu este așa cum ți-ai dori, avem câteva opțiuni pentru tine, în funcție de faptul că sunt puțin prea mari sau prea mici.

Brațele ramei pot fi ajustate pentru a se potrivi mai bine. Poți încălzi brațele ramei folosind un uscător de păr, acestea pot fi apoi îndoite pentru a se potrivi formei capului purtătorului. Odată încălzite, brațele vor fi ușor de îndoit, și vor lua noua formă odată răcite.

Pentru a evita supraîncălzirea ramei, începe cu o setare de căldură a uscătorului pe nivelul: mică/medie. Vezi mai jos ghid-ul video.

 

Dacă rama ta este PREA MARE:

  • Îndoaie brațele spre interior pentru a „îmbrățișa” capul
  • Îndoaie brațele în jos la vârfuri pentru a se plia în jurul urechilor.

Dacă rama ta este PREA MICĂ:

  • Îndoaie brațele spre exterior pentru o potrivire mai bună cu capul
  • Îndoaie brațele în jos la vârfuri pentru a se plia în jurul urechilor.

 

Retur gratuit 30 de zile

Dacă ai încercat ajustările și nu ești mulțumit de potrivire sau pur și simplu dorești să încerci un alt model sau să returnezi ochelarii, nu este o problemă!

Transmite solicitarea pe contact@greenvision.ro, specificând numărul comenzii, produsele returnate, adresa de unde se preia coletul si un interval orar de minimum 3 ore.

Orice comandă plasată în magazinul online Green Vision poate fi returnată gratuit în 30 de zile de la primirea acesteia.