design
identity
print
dezvlotare
Prima pagina greenvision links Servicii greenvision links Design
DESIGN.
Prea multe afaceri, chiar de succes, care aleg sa aiba o prezenta web, acorda o importanta redusa acesteia.

Pana aici! Daca lor nu le pasa, noua ne!

capania GREEN FOCUS - greenvision.ro
 

descriere proiect totaladvisor Cine a spus ca prima impresie poate fi inselatoare s-a inselat la randul lui.

descriere proiect totaladvisor Prima impresie e unul dintre aspectele decisive dupa care un vizitator judeca un site web.
descriere proiect totaladvisor Senzatia, mesajul primit in primele fractiuni de secunda e de o importanta vitala.
descriere proiect totaladvisor Vizitatorii nu mai sunt demult neavizati si aspectul site-ului poate inclina balanta intre un client castigat si unul pierdut.

ESTETICA

descriere proiect totaladvisor Estetica este unul dintre criteriile primare pe care se bazeaza proiectele noastre. Suntem in primul rand exigenti cu noi insine si nu facem compromisuri in aceasta privinta.

descriere proiect totaladvisor Aplicam talentul si expertiza noastra in cadrul fiecarei colaborari cu clientii nostri si realizam site-uri moderne,sincere, egale cu pretentiile noastre si in concordanta cu pretentiile estetice ale momentului.

FUNCTIONALITATE

descriere proiect totaladvisor Urmatorul criteriu dupa perceptia imediata a aspectului unui site este functionalitatea lui.

descriere proiect totaladvisor Aspecte ce tin de usurinta in utlizare de catre orice utilizator, pe orice calculator sau dispozitiv de comunicatii, o interfata si o navigare intuitiva, sunt la fel de importante ca si design-ul unui site.

STANDARDE

descriere proiect totaladvisor A trecut vremea cand orice elev sau orice angajat cu vagi cunostinte de operare PC poate "face" un site.

descriere proiect totaladvisor Desi are aparenta unui mediu nereglementat, industria din spatele internetului este mult mai putin haotica decat pare. Ca in orice domeniu de activitate, "constructia" de site-uri web este reglementata de standarde la fel de stricte si de profesional elaborate ca si constructia de imobile spre exemplu.

descriere proiect totaladvisor Standardele XHTML/HTML, CSS sau cele legate de accesabiliatate nu ne sunt straine si fac parte din toate proiectele noastre.